Jak przygotować?

Nie wymaga gotowania. Zawsze pod ręką.

Nasze dania może przygotować nawet amator kulinarnych eksperymentów.
Rekomendowany jest rondelek lub patelnia. Zawartość opakowania należy
przełożyć do rondelka lub patelni i podgrzewać na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Używając mikrofali, zawartość opakowania należy równomiernie rozłożyć na talerzu i podgrzewać 3,5 do 4 minut. I voilà, gotowe! Życzymy smacznego.

Domowy smak, wolny od chemii i konserwantów.

Produkty w trakcie przygotowania przechodzą przez proces sterylizacji, który zwalcza wszelkie niebezpieczne bakterie i drobnoustroje i zapewnia domowy smak wolny od chemii i konserwantów. Zabezpieczony w ten sposób produkt utrzymuje walory smakowe 1 rok, przechowywany w temperaturze 2-25 stopni C.

Tradycyjna receptura. Swój znakomity smak zawdzięcza przygotowaniu według starych dobrych polskich receptur.

Nasze wyroby to klasyki polskiej kuchni. Tradycyjne receptury, lokalni dostawcy i jakość bez kompromisów. Każde danie cechuje się najlepiej wyselekcjonowanym mięsem oraz doskonałej jakości naturalnymi składnikami, które są starannie wybierane przez nasz wewnętrzny Dział Standardów.