Jakość restauracyjna Pana Jana Kościuszko, twórcy legendarnej sieci restauracji Chłopskie Jadło.
Jakość premium
Tradycyjne receptury, lokalni dostawcy i jakość bez kompromisów, jak w rodzinnej kuchni. Wszystkie używane składniki są starannie dobierane przez wewnętrzny Dział Standardów.
Wspólnie opracowaliśmy i uruchomiliśmy setki punktów gastronomicznych w całej Polsce. Cechą naszej firmy jest duża elastyczność, która pozwala nam w krótkim czasie dostosować się do zmieniających się trendów rynkowych, jak i potrzeb naszych Klientów.
Natura i tradycja
Trzymamy się tradycyjnych metod produkcji, opartych na przygotowaniu według starych dobrych polskich receptur.
Używamy wyłącznie najwyższej jakości produktów od sprawdzonych dostawców. Nasze wyroby to klasyki polskiej kuchni bez chemii i konserwantów zamknięte w puszkach.
Doświadczenie
Posiadamy profesjonalny zakład produkcyjny w Bystrej z certyfikatem IFS. Dobrze wyposażone zaplecze techniczne zakładu, a co najważniejsze znakomicie wyszkolony personel. Realizujemy zamówienia o najwyższej jakości bez zwłoki.
Zaopatrujemy w szeroką gamę produktów firmy z sektora HoReCa oraz największe sieci stacji paliw dbając o wysoki poziom ich oferty gastronomicznej. Do tej pory zaufały nam takie firmy jak: Ikea, Lotos, BP, Amic, Farutex, Wawel, Banfood, Bacówka i wiele innych.
Nie wymaga gotowania. Zawsze pod ręką.
Nasze dania może przygotować nawet amator kulinarnych eksperymentów.
Rekomendowany jest rondelek lub patelnia. Zawartość opakowania należy
przełożyć do rondelka lub patelni i podgrzewać na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Używając mikrofali, zawartość opakowania należy równomiernie rozłożyć na talerzu i podgrzewać 3,5 do 4 minut. I voilà, gotowe! Życzymy smacznego.
Domowy smak, wolny od chemii i konserwantów.
Produkty w trakcie przygotowania przechodzą przez proces sterylizacji, który zwalcza wszelkie niebezpieczne bakterie i drobnoustroje i zapewnia domowy smak wolny od chemii i konserwantów. Zabezpieczony w ten sposób produkt utrzymuje walory smakowe 1 rok, przechowywany w temperaturze 2-25 stopni C.
Tradycyjna receptura. Swój znakomity smak zawdzięcza przygotowaniu według starych dobrych polskich receptur.
Nasze wyroby to klasyki polskiej kuchni. Tradycyjne receptury, lokalni dostawcy i jakość bez kompromisów. Każde danie cechuje się najlepiej wyselekcjonowanym mięsem oraz doskonałej jakości naturalnymi składnikami, które są starannie wybierane przez nasz wewnętrzny Dział Standardów.
„W mojej kuchni zawsze stawiałem na nawiązywanie do tradycji i czerpanie z dziedzictwa kulinarnego. Kultura stołu jest komplementarna z kulturą narodu. Chciałbym przybliżyć Państwu odrobinę pięknej historii Polskiej kuchni i zabrać w kulinarny spacer wypełniony smakami sprzed lat” - Jan Kościuszko
Założycielem firmy jest Jan Kościuszko, autorytet w dziedzinie gastronomii, jedna z najbardziej rozpoznawalnych osób na kulinarnej mapie Polski. Powołał markę Wyroby Kościuszko działając w obronie tradycji i karmi Polaków tym razem nie w restauracji, ale w ich domach. I byłaby to historia marki jakich wiele, gdyby nie postać Jana Kościuszko.